امروز: سه شنبه, ۱۹ اسفند ۱۳۹۹ / قبل از ظهر / | برابر با: الثلاثاء 26 رجب 1442 | 2021-03-09
کد خبر: 10614 |
تاریخ انتشار : 26 بهمن 1399 - 18:51 | ارسال توسط :
20 بازدید
0
می پسندم
ارسال به دوستان
پ

عوامل گسترش سفیدک پودری در مزرعه مهندس کشاورزی يكشنبه, ۲۶ بهمن ۱۳۹۹ ۰ ✅دمای مناسب برای گسترش کنیدیوم (اندام های گسترش قارچ مولد سفیدک)، گسترش کلنی و آلودگی، بین 20 تا 30 درجه است. شرایط مطلوب بیماری وجود دوره های خشکی، روزهای گرم، شب های خنک و نوسان شدید دمای روز و شب است. ✅بهترین […]

عوامل گسترش سفیدک پودری در مزرعه

  • مهندس کشاورزی
  • يكشنبه, ۲۶ بهمن ۱۳۹۹
  • ۰

عوامل گسترش سفیدک پودری در مزرعه

✅دمای مناسب برای گسترش کنیدیوم (اندام های گسترش قارچ مولد سفیدک)، گسترش کلنی و آلودگی، بین 20 تا 30 درجه است. شرایط مطلوب بیماری وجود دوره های خشکی، روزهای گرم، شب های خنک و نوسان شدید دمای روز و شب است.

✅بهترین شرایط برای تولید کنیدیوم 27 درجه در روز و 12 در شب است.

✔️اینکه طغیان بیماری به صورت پراکنده یا گسترده باشد، بر اساس میزان دما و بارندگی در طی فصل رشد تعیین میشود.

✴️از آنجا که گرما و خشکی، گسترش بیماری را شدت می بخشند، این حالت عمدتاً در مناطق آسیای مرکزی و غربی و آمریکای شمالی دیده می شود.

🌸شرایط محیطی مرطوب در طی فصل رشد معمولا برای گسترش بیماری مناسب نیست. به این دلایل سفیدک پودری چغندر با شرایط مناطق نیمه خشک با اقلیم گرم وخشک و نوسان وسیع دما و رطوبت سازش یافته است.

❄️رطوبت نسبی 30 تا 40 درصد برای تولید کنیدیوم مناسب است. رطوبت نسبی 60 تا 100 درصد از تولید کنیدیوم و بقای آنها ممانعت می کند. کنیدیوم ها می توانند در رطوبت خیلی پایین جوانه بزنند و جوانه زنی همچنان که رطوبت نسبی تا 100 درصد میرسد افزایش می یابد. رطوبت آزاد از تندش کنیدیوم و گسترش کلنی ممانعت میکند.

برای مشاهده اصل خبر در سایت مرجع، اینجا کلیک کنید.

منبع خبر ( ) است و خبرگزاری شهر لارستان اوز گراش در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 0989909494120  پیامک بفرمایید.
    برچسب ها:
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطخبرگزاری شهر لارستان اوز گراش در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید