ابراهیم احمدی: براساس اطلاعیۀ شمارۀ ۵ ستاد انتخابات وزارت کشور، ثبتنام داوطلبان انتخابات ریاستجمهوری از ساعت ۸ صبح روز سهشنبه ۱۴۰۰/۱۲/۲۰ آغاز و تا پایان وقت اداری روز شنبه ۱۴۰۰/۲/۲۵ (به مدت۵ روز) ادامه مییابد. ثبتنام داوطلبان عضویت در شوراهای اسلامی شهرها نیز از ساعت ۸ صبح روز چهارشنبه ۱۳۹۹/۱۲/۲۰ آغاز و تا پایان وقت […]
ابراهیم احمدی: براساس اطلاعیۀ شمارۀ ۵ ستاد انتخابات وزارت کشور، ثبتنام داوطلبان انتخابات ریاستجمهوری از ساعت ۸ صبح روز سهشنبه ۱۴۰۰/۱۲/۲۰ آغاز و تا پایان وقت اداری روز شنبه ۱۴۰۰/۲/۲۵ (به مدت۵ روز) ادامه مییابد.
ثبتنام داوطلبان عضویت در شوراهای اسلامی شهرها نیز از ساعت ۸ صبح روز چهارشنبه ۱۳۹۹/۱۲/۲۰ آغاز و تا پایان وقت اداری روز سهشنبه ۱۳۹۹/۱۲/۲۶ (به مدت ۷ روز) ادامه مییابد.
ثبتنام داوطلبان عضویت در شوراهای اسلامی روستاها و تیرههای عشایری از ساعت ۸ صبح روز دوشنبه ۱۴۰۰/۱/۱۶ آغاز و تا پایان وقت اداری روز یکشنبه ۱۴۰۰/۱/۲۲ (به مدت ۷ روز) ادامه مییابد.
انتخابات ریاست جمهوری و شوراهای اسلامی شهر و روستا پس از ثبتنام نامزدها، بررسی صلاحیتهای آنان و اعلام نهایی اسامی نامزدها، همزمان در ۲۸ خرداد سال ۱۴۰۰ برگزار میشود. از مواردی که در این دوره از انتخابات در کل کشور، منطقه و شهر اوز مطرح است، میزان مشارکت مردم در انتخابات است.
گرچه در سطح ملی، انتخابات ریاستجمهوری، نامزدها، برنامهها و جناحبندیهای آنان از اهمیت بیشتری برخوردار است، اما در سطح منطقه و شهر اوز به نظر میرسد انتخابات شورای شهر حساسیت بیشتری دارد. به همین دلیل از هماکنون تلاشهایی برای ترغیب علاقهمندانِ واجد شرایط برای ثبتنام و نامزدی آنان برای شورای ششم شهر صورت میگیرد که در جای خود قابل تقدیر است.
براساس اطلاعاتی که از انتخابات مجلس شورای اسلامی در اسفند ۹۸ به دست آمد، میزان مشارکت مردم شهر اوز در آن انتخابات، حدود نصف مشارکت در کل کشور بود که معاون سیاسی- امنیتی اجتماعی استانداری نیز در برنامههای دهۀ فجر به آن اشاره داشت. بنابراین، اگر خواستار تأثیرگذاری شورا در برنامههای چهارسال آیندۀ شهر هستیم، همزمان با ترغیب واجدین شرایط به ثبتنام برای نامزدی شورا، از تشویق و آگاهسازی مردم برای شرکت در انتخابات نباید غافل ماند، تا علاوه بر انتخاب افرادِ بابرنامه و مناسبتر برای شورای شهر، آنان با پشتوانۀ مردمی قویتر بتوانند پیگیر مطالبات مردم باشند.
ممکن است مردم در سطح کلان از مشکلات اقتصادی، معیشتی، اختلاس ها و ناکارآمدی ها گِلهمند باشند یا در برخی موارد فیلترها آنقدر ریز باشد که در میان نامزدها، کسی که بتواند افکار آنان را نمایندگی کند نیابند و چندان به نامزدهای تأییدصلاحیت شده امیدوار نباشند؛ اما در شوراها شرایط متفاوت است. از یکسو سختگیریها در فرآیند تأییدصلاحیت داوطلبان شوراها به مراتب کمتر است، و از سوی دیگر اعضای شوراها پس از انتخاب در دسترستر بوده و عملکرد آنان، با زندگی مردم رابطۀ مستقیمتری خواهد داشت.
با توجه به ارتقای شهرستان و حضور نمایندۀ فعال و پیگیر در مجلس شورای اسلامی و فرماندار پرتلاش، شورای ششم منسجم شهر میتواند ضلع سوم مسئولین دلسوز را تقویت کند و از این منظر نیز این انتخابات اهمیت خاص دارد. بنابراین، شرکت هرچه بیشتر مردم در انتخابات شوراها میتواند موجب ورود اعضایی شود که بیشتر بتوانند افکار ما را در شورا نمایندگی کنند. اما عدم مشارکت، در حقیقت واگذاری میدان به دیگران است و حداقل در چهار سال آینده نهتنها نمیتوانیم نسبت به تصمیمسازیها و تصمیمگیریها اعتراض داشته باشیم، بلکه حتی نمیتوانیم به پذیرش پیشنهادها و انتقادات خود امیدوار باشیم.
نوشته انتخابات شوراها و تاثیر مشارکت مردمی اولین بار در وب سایت خبری اوز امروز. پدیدار شد.
برای مشاهده اصل خبر در سایت مرجع، اینجا کلیک کنید.
منبع خبر (اوز امروز ) است
و خبرگزاری شهر لارستان اوز گراش در قبال محتوای آن
هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را
به شماره 0989909494120 پیامک
بفرمایید.
به اشتراک بگذارید:
لینک کوتاه خبر:
http://news.ievaz.ir/?p=10688
×
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطخبرگزاری شهر لارستان اوز گراش در وب سایت منتشر خواهد شد
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.